Verzenden & retourneren

 

Verzenden
Levering geschiedt via POST NL of eigen vervoer aan het door u opgegeven adres.

Verzendkosten Nederland
Voor bestellingen van en boven € 45,00 excl. BTW naar adressen binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Voor bestellingen onder € 45,00 excl. BTW naar adressen binnen Nederland worden wel verzendkosten in rekening gebracht.
De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het gewicht en formaat van het artikel.

Verzendkosten Buitenland
Voor zendingen naar adressen buiten Nederland worden altijd verzendkosten in rekening gebracht.

De hoogte van de verzendkosten is zowel afhankelijk van het gewicht en formaat van het artikel en of  het adres binnen of buiten Europa ligt.

Levertijden
Kids-Toy / Centennial TC probeert uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u te bezorgen.

Zendingen buiten Nederland worden in de regel binnen 5-10 werkdagen geleverd.
De opgegeven levertijden zijn slechts indicatief.

Bestelling zelf afhalen
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via e-mail contact met u op voor het maken van een afhaalafspraak.

Annuleren en retourneren
U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na levering te annuleren en te retourneren.

Uitzonderingen hierop zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk.

Het product kan alleen onbeschadigd en ongebruikt in de - indien redelijkerwijze mogelijk - originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren kunt u gebruik maken van het retourformulier en per post sturen naar onderstaand adres of per e-mail naar [email protected]

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, geheel kosteloos.

Reeds door u in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Na ontvangst van de door u geretourneerde artikelen, zal Kids-Toy.nl (Centennial TC) de aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten binnen 14 dagen aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren van de artikelen zijn voor uw rekening. 

Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn zowel de verzendkosten van de bestelling als de verzendkosten voor het retourneren van de artikelen voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal, na ontvangst hiervan, binnen 14 dagen aan u worden teruggestort. Eventuele verzendkosten worden in dat geval dus niet gerestitueerd.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij uw IBAN bankrekeningnummer nodig. Klanten uit Buitenland dienen tevens het BIC/Swift nummer van hun bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Kids-Toy.nl (Centennial TC) heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Kids-Toy.nl (Centennial TC) kenbaar te worden gemaakt.

Retouradres: 
Kids-Toy.nl
Van de Abeelestraat 7
4307 BM Oosterland

Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 06 53310436 of per e-mail via [email protected] 

Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.