Contact, Klantenservice & FAQ

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. 
Ook als u een (thema)item zoekt dat u niet kunt vinden in onze webwinkel.   

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier en email. 
Tevens kunt u ons 7 dagen per week telefonisch bereiken via tel. 06-53310436. Op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur.

Ons correspondentieadres is:
Van den Abeelestraat 7
4307 BM Oosterland (Zeeland)

Wilt u ons bezoeken of uw artikel afhalen? Dat kan, maar alleen op afspraak. 
Neem hierover contact met ons op.

1 Veelgestelde vragen
1.1 Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen via vooruitbetaling (bankoverschrijving), via IDEAL en op factuur (alleen mogelijk voor zakelijke klanten binnen Nederland).  Voor meer informatie klik op betaalmethoden.
1.2 Waneeer wordt mijn bestelling geleverd?
Centennial TC probeert uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u te bezorgen.
Zendingen buiten Nederland worden in de regel binnen 5-10 werkdagen geleverd. De opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Voor meer informatie klik op verzenden en retourneren.
1.3 Hoe bestel ik een kleiner aantal?
Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of e-mail of, als u een account bij ons heeft, maak een ticket aan.
Geef het artikelnummer, de naam van het artikel en het door u gewenste te bestellen aantal door. U ontvangt dan binnen 48 uur van ons een antwoord met prijsopgave. Wij berekenen geen toeslag voor kleinere aantallen.
1.4 Kan ik als particulier ook bestellen?
Natuurlijk kunt u als particulier ook bestellen. Het veld "bedrijfsnaam" is een verplicht veld omdat wij over het algemeen aan organisaties leveren  en men wel eens vergeet de bedrijfsnaam in te vullen. Vul hier nogmaals uw naam in en de bestelling wordt geplaatst.
1.5 Ik ben verplicht de bedrijfsnaam in te vullen maar ben particulier, hoe los ik dit op?
Het veld "bedrijfsnaam" is een verplicht veld omdat wij over het algemeen aan organisaties leveren en men wel eens vergeet de bedrijfsnaam in te vullen. Vul hier nogmaals uw naam in en de bestelling wordt geplaatst.