Over ons

Onze leuke en betaalbare uitdeelcadeautjes zorgen al jaren voor blije kindergezichtjes! 
Onze uitdeelcadeautjes zijn niet alleen geschikt voor praktijken, instellingen en diverse organisaties maar ook voor particulieren. 

Bij de samenstelling van ons assortiment letten wij o.a. op originaliteit, creativiteit en veiligheid. Veel van onze producten zijn niet te koop in de winkel zodat u de kinderen iets verrassends kunt aanbieden. Wij leveren een uitgebreid assortiment voor kinderen van diverse leeftijden waaronder populaire artikelen zoals Hello Kitty, Pokémon, Barbapapa, Sponge Bob en Disney.  

U kunt kiezen voor het geven van losse presentjes en/of via een van onze speelgoedautomaten. Ons gehele assortiment uitdeelcadeautjes en details over de speelgoedautomaten treft u aan in onze webwinkel.

Elke maand hebben wij één of meerdere aanbiedingen, zie maandaanbieding.
Ook worden regelmatig nieuwe artikelen aan onze webwinkel toegevoegd. Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, houden wij u hiervan op de hoogte.  

De aantallen genoemd in onze webwinkel zijn grootverpakkingen (gemiddeld tussen de 25 en 100 stuks per verpakking). Kleinere aantallen bestellen kan natuurlijk ook, wij berekenen hiervoor GEEN toeslag.

Voor bestellingen vanaf € 45,00 excl. BTW naar adressen binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Ook als u een (thema)item zoekt dat u niet kunt vinden in onze webwinkel. Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.  

Kids-Toy.nl is een handelsnaam van Centennial TC.